Új Mazda 6 stílus

Sportos design, izgalmas vezetési élmény és alacsony üzemanyag-fogyasztás

 

A vadonatúj Mazda6 a második azon új generációs autóink sorában, amelyek úttörő jelentőségű SKYACTIV TECHNOLÓGIÁNK teljes fegyvertárával vannak felvértezve, és a " KODO - A mozgás lelke" designkoncepciót testesítik meg.

Sedan vagy sportkombi karosszériakialakításban is rendelkezésre álló új zászlóshajónkkal a vérpezsdítő vezetési élményt és az érzelmekre pozitívan ható dizájn fontosságát állítjuk a középpontba. Mindemellett, SKYACTIV TECHNOLÓGIÁNKNAK köszönhetően a Mazda6 a legkorszerűbb biztonsági jellemzőket kiemelkedően jó üzemanyag-fogyasztással ötvözi. Tehát ismét szakítva a konvenciókkal, kiváló szintet értünk el a környezetvédelmi és a működésbeli tulajdonságok terén anélkül, hogy kompromisszumokra kényszerültünk volna az izgalmas, dinamikus vezetési élmény biztosítása, vagy a szemet gyönyörködtető esztétikai élmény terén.

 • Nagyít

  A Mazda6 alacsony, széles kiállása azt a megnyugtató stabilitást fejezi ki, amelyet Ön vezetés közben tapasztal. Az alsó hűtőrács körüli karosszériakialakítás sportos erő benyomását kelti.

 • Nagyít

  Az erőt sugárzó kiállás és a céltudatos kifejezés vitalitást és dinamizmust közvetít már első látásra, és a várható vezetési élmény ígéretét rejti.

 • Nagyít

  A KODO design és karosszéria vonalvezetése atletikus és energikus benyomást kelt, míg az áramvonalas profil a kategóriájában vezető aerodinamikai jellemzőket biztosít a Mazda6 számára.

 • Nagyít

  Az autó hátulja dinamikus erőt sugároz anélkül, hogy ez bármit is levonna általános megjelenésének finom eleganciájából.

Tel: 305-3050 Fax: 305-3060
Budapest XV. kerület M3-as autópálya 12-es km szelvény bevezető szakasz
Mazda Auto Focus Kft.
 |