Mazda CX-7 stílus

Szabadidőautós arányai és sportautókra jellemző, ékalakú profilja összetéveszthetetlenül rajzolódik ki a horizonton.
Sportos körvonalai a meredek szélvédőtől az új formatervezésű alumínium keréktárcsákig erőteljes megjelenést adnak az úton a Mazda CX-7-nek.

Az igényes kidolgozás, a japán preceizitást tükröző illesztések, a kisebb részletekben is visszaköszönő egységesség vagy éppen a hét ragyogó karosszériaszín mind kifogástalan ízlést sugall. Ugyanakkor a design minden eleménél meghatározó volt a célszerűség is: az ötszögletű hűtőrácsot kiszélesítették, hogy megfelelő hűtést biztosítson a 2,2 literes MZR-CD dízelmotornak, a hátsó légterelőt pedig aerodinamikai szempontok alapján tervezték.

A részletekre való odafigyelés nyomai az utastérben is felfedezhetők. A harmóniát árasztó utastérben kellemes tapintású felületek találkoznak modern formákkal. A sportautóknál is használatos integrált kapcsolós kormánykeréken minden irányítóberendezés a kezünk ügyében van.

Stílus. Tér. Kifinomultság. Elég beszállni és máris nyilvánvaló, mi teszi az új CX-7-et kategóriája éllovasává.
Helyezze magát kényelembe! Könnyen megtalálja a legmegfelelőbb üléspozíciót az elektromosan állítható ülések és a vezetőülés háromállású memóriafunkciójának segítségével*. A középkonzol multi-információs kijelzőjén az összes alapvető adat - például az üzemanyag-fogyasztás - szemmagasságban látható.

A Bose prémium audiorendszer* hangminősége fantasztikus hangzást nyújt, míg a Bluetooth®-berendezés* segítségével úgy fogadhatunk telefonhívást, hogy a kormánykerékről sem kell levenni a kezünket. Bluetooth®-kompatibilis zenelejátszásra alkalmas mobiltelefonunkat vagy MP3-lejátszónkat vezeték nélkül, de az AUX-csatlakozón keresztül kábellel is csatlakoztathatjuk a CX-7 audiorendszeréhez.

Ám ami igazán luxus kategóriájú járművé teszi a Mazda CX-7-et, azok a szemmel nem látható módosítások: a megnövelt karosszériamerevség és az új lengéscsillapítók javítják az irányíthatóságot, az utazási kényelemet és a csökkentik a zajszintet, így vezető és utasai méginkább az utazás örömére koncentrálhatnak.

*Felszereltségtől függően széria

Mazda CX-7 galéria
Tel: 305-3050 Fax: 305-3060
Budapest XV. kerület M3-as autópálya 12-es km szelvény bevezető szakasz
Mazda Auto Focus Kft.
 |