Mazda 6 stílus

Határozott és különleges
Elegáns, mint egy luxusautó. Sportos stílusa vonzza a tekinteteket. Megjelenése kiemelkedő menettulajdonságait is előrevetíti. A Mazda6 szenvedélyt és büszkeséget áraszt. Az utastérbe ülve az új Mazda6 köszönti Önt. Az “üdvözlő funkció” kivilágítja a műszereket valamint az audiorendszert, pont olyan, mintha az autó életre kelt volna. Határozott, dinamikus formaterve a Mazda sportautós fellépését is magában hordozza, melyet olyan egyedi, megkülönböztető stílusjegyekkel told meg, mint a kategóriában új mércét állító, exkluzív ellipszis alakú lámpatestek komplex, csúcstechnológiájú belső kialakítással. A Mazda egyedi megjelenését az ívelt tetővonal és kidomborodó lökhárítók mellett az autó elegáns, sima sziluettje is biztosítja. A hátsó C-oszlop oldalról ék alakot formál, ami a gyors haladás érzetét kelti.

Az orr-részen először a Mazda védjegyeként szolgáló ötpontos hűtőrács frissített változata tűnhet fel. A széles légbeömlő nyílás sportautós érzetet kelt, míg a kisebb oldalsó nyílások erőteljes, rámenős, mégis elegáns megjelenést biztosítanak.

Evolúció
Az új Mazda6 Sedan sportos, letisztult, hármas tagolású formaterve egyértelmű és rendkívül karakteres előrelépést jelent az első generációhoz képest. Szépen megmunkált hátsó traktusa makulátlan egységet alkot az autó formavilágával. A hátsó rendszámtábla a lökhárítóban kapott helyet, így zavartalanul, a maguk tökéletességében élvezhetők a farrész megnyerő vizuális gazdagságát biztosító felületek. A kompaktnak tűnő, ív alakú utastér megjelenését a függőlegesen álló ködlámpák, az első spoileren található légbeömlők és a csodaszépen megtervezett lámpák is fokozzák. A változások többet jelentenek egy egyszerű modellfrissítésnél: az új Mazda6 limuzin teljes egészében megújult.

Kifinomult utastér
A Mazda6 belsejében azonnal értékelni fogja a sportos stílusjegyeket, a kidolgozási minőséget és a gazdag felszereltséget. A kellemes tapintású, ívelt műszerfal és a fémhatású vezérlőpanel kontrasztja a könnyedség és pontosság vonzó ellentétét kelti. A számlapok rejtett kék háttérvilágítása különleges hangulatot teremt, a műszerek esztétikusak és kiemelkedően funkcionálisak. Az ajtókárpit ívelt felületébe vájt mély, erőteljes barázdák kiemelik a borítás puhaságát. A könyöklők dekoratív felületének kidolgozása kiváló minőségérzetet kelt. A határozott íveket éles vonalak emelik ki.

Az új Mazda6 tervezői mindent megtettek annak érdekében, hogy az autóban töltött minden perc élmény legyen.

Frissítő színek
Fejezze ki saját, egyedi stílusát a nyolc választható szín segítségével, melyeket most azonnal megtekinthet a színválasztóban!

Divatos keréktárcsák
A Mazda6 keréktárcsái tökéletes összhangban állnak az autó dinamikus személyiségével.

Három különféle méretű, 16, 17 és 18 colos könnyűfém keréktárcsa kapható. A vonzó 17 colos kerekek egyszerre sportosak és kifinomultak. Velük ellentétben a 18 colos felniket határozottan formált, robusztus megjelenésű küllők és a nagy teljesítményre utaló nagyméretű szellőző nyílások jellemzik. A könnyebb 16 colos kerekek küllői a felni közelében kiszélesednek, így valós méretüknél nagyobbnak látszanak.

Mazda6 galéria
Tel: 305-3050 Fax: 305-3060
Budapest XV. kerület M3-as autópálya 12-es km szelvény bevezető szakasz
Mazda Auto Focus Kft.
 |