Mazda 6 ismertető

Kizuna: érzelmi kötődés
A Mazda6 újjászületett. A lenyűgöző új Mazda6 tervezését és fejlesztését az a világos és ambíciózus cél vezérelte, hogy a vásárlók teljes mértékben átélhessék a japán kizuna filozófiáját.

Ez az érzés akkor születik, amikor a teljesítmény, a kényelem, a magabiztosság, a stílus és a vonzó megjelenés tökéletes kombinációja mély vonzalmat alakít ki az új Mazda6 tulajdonosában.

A Kizuna és az új Mazda6
Hogyan képes elérni ezt a fajta erős érzelmi kötődést az új Mazda6? Elsősorban inspiráló és sportos vezetési élményével, mely biztosítja, hogy Ön az autóval egynek érezze magát. Aztán a minőségi anyagok és felsőfokú összeszerelési minőség által biztosított exkluzív érzéssel. Nem utolsósorban pedig, a gazdag felszereltség és felsőfokú kényelem a mindennapokban is végtelen élménnyé varázsolják az autó használatát.

Az új Mazda6 fejlesztései környezetvédelmi és biztonsági előnyökkel is járnak. Az alacsony fogyasztás és károsanyag-kibocsátás mellett jelentős aktív és passzív biztonsági fejlesztéseket is végrehajtottak.

Összességében az új, továbbfejlesztett Mazda6 azok számára készült, akik bátran vállalják a vezetés iránt érzett szenvedélyüket. Miért követné a többieket? Induljon saját útjára az új Mazda6-tal!

Mazda6 galéria
Tel: 305-3050 Fax: 305-3060
Budapest XV. kerület M3-as autópálya 12-es km szelvény bevezető szakasz
Mazda Auto Focus Kft.
 |