Mazda 3 MPS ismertető

Egy sikeres modellsorozat zászlóshajója

  • Világszerte több mint egymillió legyártott Mazda3
  • Az új Mazda3 MPS a nagyteljesítményű kompakt modellek szegmensében
  • Nagy teljesítmény és különleges piaci pozíció
     

A Mazda3 MPS egy kiemelkedően sikeres széria sportos zászlóshajója. A 2003 nyarán „a dinamikus, sportos, vásárlói várakozásokat túlteljesítő kompaktmodellként” bevezetett Mazda3 hamar népszerűvé vált a vásárlók körében. A nemzetközi autós szaksajtó összesen 65 különféle díjjal, és a 2004-es év Autója szavazás második helyezésével tüntette ki a modellt. Ezek az elismerések nemcsak Európában, hanem észak-Amerikában és Ausztráliában is nagyot lendítettek az eladásokon. Jelenleg a Mazda3 a márka legsikeresebb típusa, bevezetése óta világszerte több mint egymillió példányt gyártottak belőle.

Egy új zoom-zoom belépő a nagyteljesítményű kompaktok között
Európában szűk, de előkelő körben mutatkozik be a Mazda3 MPS. Számos konkurens található ebben a dinamikus és gyorsan fejlődő szegmensben – többek között a Volkswagen Golf GTI, az Alfa Romeo 147 GTA, a Ford Focus ST, az Opel Astra OPC és a Renault Mégane RS. 2005-ben összesen 33 ezer autó talált gazdára ebből az öt típusból Európában.
A Mazda3 MPS-ben kiemelkedő dinamika párosul az MPS sportos és kifinomult szellemiségével, ezáltal a zoom-zoom filozófia tökéletes megtestesítőjeként száll szembe ellenfeleivel. A Mazda3 MPS vásárlói főleg 35 év körüli egyedülálló férfiak lesznek, akik egyszerre igénylik egy kompakt autó praktikus megoldásait és a nagy teljesítményt, az autó agresszív formaterve pedig segít függetlenségük kifejezésében.

 

Mazda3 MPS galéria
Tel: 305-3050 Fax: 305-3060
Budapest XV. kerület M3-as autópálya 12-es km szelvény bevezető szakasz
Mazda Auto Focus Kft.
 |