Mazda 2 stilus

A szépségen túl
Egy milánói út során a Mazda vezető tervezője ihletet kapott egy olyan forma megalkotására, amely beleilleszkedik a világ bármely stílusteremtő nagyvárosának forgatagába. De mint azt bármelyik divatteremtő elmondhatja: az átalakítás időzítése akkor a legjobb, ha jóval azt megelőzően történik, mint amikor szükség lenne rá.

Most a Mazda családi arculatát hangsúlyozva, az átalakított első lökhárító új ködfényszórók-keretekkel rendelkezik és körülöleli a felső és alsó hűtőrácsot. Összességében határozottabb minőségtudatosságot és sportosabb szemléletet fejez ki, mint az eredeti lökhárító, amely egy vadászrepülőgépre emlékeztetett. Bármely modellünk mellett is döntsön, az új Mazda2 sportos vonalvezetése mindig érvényesül.

Az egyedi és exkluzív megjelenésű 14"-os és 15"-os acél, illetve a 16"-os könnyűfém keréktárcsák teljessé teszik az összhatást.

Az SAP Sportcsomag (GTA modell) hangsúlyosabb oldalsó légterelőt és tető-légterelőt tartalmaz a még több erőt sugárzó megjelenés elősegítése érdekében.

Sportos, praktikus, és még kényelmes is
A lágyan ívelő vonalvezetés és a határozottság, mely az autó külsején megtestesül, a Mazda2 utasterében tovább folytatódik.

A sportos dizájn mindenhol érezteti hatását - a felületkialakítások és díszítő elemek az egész utastérben a minőséget sugározzák, az audió panel zongoralakk fekete felületétől egészen addig, ahogy a műszerfal vonalvezetése a nyílt tér érzetét kelti a kifelé tartó ív hangsúlyozásával.

Az új üléskárpit-anyagok vonzó fekete mintázatukkal, amelyet kontrasztos díszítés ellensúlyoz, a sportosságot és a gyakorlatiasságot tükrözik. A műszerfal frissítő átalakításon ment keresztül, hogy sportosabb légkört teremtsen, a minőségi anyagok pedig a mindennapi használattal szemben teszik ellenállóbbá az utastér felületeit. A műszerfal kijelzői az esztétikai élmény kiteljesítése érdekében új, modernebb kialakítást kaptak.

Mazda2 galéria
Tel: 305-3050 Fax: 305-3060
Budapest XV. kerület M3-as autópálya 12-es km szelvény bevezető szakasz
Mazda Auto Focus Kft.
 |