Mazda 2 ismertető

Sok Zoom-Zoom kis helyen is elfér. 

A második generációs Mazda2 bebizonyította, hogy ami kicsi, az is lehet szemtelenül gyönyörű, a vezetése pedig lehet igazi öröm. Kiérdemelten nyerte el a Világ Év Autója 2008 (World Car Of The Year 2008) címet. A legújabb modell még ennél is jobb: sok olyan minőségi tulajdonsággal rendelkezik, amely kiemeli a kisautók mezőnyéből.

A Mazda2 vezető tervezője volt a Mazda RX-8 megálmodója is, és ez meg is látszik a kisautón. Most továbbfejlesztett, környezetbarát működésével, a Mazda2 még nagyobb felelősséggel vesz részt nagyvárosaink mindennapi életében. A simább és stabilabb működés arra utal, hogy a menetkényelem az autó egyik igazi erőssége.

Az a figyelemre méltó egyensúly, ami az előző modell könnyű de mégis erős felépítésében megvalósult, annak ellenére fennmaradt, hogy az autó egy sereg új biztonsági jellemzővel és csúcstechnológiát képviselő elemmel gazdagodott.

Már a Mazda2 normál és sportos változata is egyaránt sportos orrkialakítással rendelkezik. A sportos változatot az oldalt és a tetőn elhelyezkedő sportos légterelők különböztetik meg a versenyre kész megjelenés érdekében.

Az új Mazda2 egy modern, a vezetés örömét hirdető, ugyanakkor környezet-tudatos kisautó, melynek köszönhetően a városi kisautó fogalma új értelmet nyer.

Mazda2 galéria
Tel: 305-3050 Fax: 305-3060
Budapest XV. kerület M3-as autópálya 12-es km szelvény bevezető szakasz
Mazda Auto Focus Kft.
 |