Garancia

Garancia
Általános és Gyári Garancia
Hivatalos márkaszervizünk teljes körű garanciát vállal minden nálunk elvégzett karbantartásra és javításra, és biztosítjuk a Mazda által nyújtott gyártói garanciák érvényességét. (A Mazda a kötelező 1 év jótálláson felül, plusz 2 év gyártói garanciát kínál Önnek, legfeljebb 100.000 km-ig, melynek feltétele, hogy gépkocsija időszakos karbantartásait, a Mazda előírásainak megfelelően, hiánytalanul elvégeztesse.)

Fényezésre és a Karosszériára adott garancia
A Mazda által a gépkocsija fényezésére adott 3 éves, illetve a karosszériára adott - modelltől függően 6 -10 -12 éves - átrozsdásodás elleni garancia szintén csak abban az esetben érvényesíthető, ha gépkocsija éves karosszéria-átvizsgálásai a Mazda előírásainak megfelelően hiánytalanul megtörténnek. (Ezt márkaszervizünkben az éves karbantartások során ingyenesen elvégzik Önnek.)

Kiterjesztett garancia
Annak érdekében, hogy a gyári garanciaidő lejárta után se kelljen aggódni az esetleges meghibásodások miatt, Mazdájának garanciája most akár plusz 2 évvel, (legfeljebb 150.000 km-ig) meghosszabbítható*. A kiterjesztett garancia érvényesítésének feltétele, hogy gépkocsija karbantartásai hivatalos Mazda márkaszervizben kerüljenek hiánytalanul végrehajtásra.

Megbízhatóság
Mazda Digitális karbantartás-nyilvántartás (DSR)
A márkaszervizekben elvégzett karbantartások és éves átvizsgálások a Mazda központi adatbázisában kerülnek rögzítésre. A rögzített adatok pontos és hiteles információt adnak az egyes gépkocsik tényleges futásteljesítményéről és karbantartásairól, továbbá bármikor lekérhetők bármely Mazda márkaszervizben, ezáltal biztosítva az így karbantartott gépkocsik megbízhatóságát és magasabb használtautó értékét, valamint a garanciális jogosultság érvényességét.

Eredeti Mazda-alkatrészek
Márkaszervizünk eredeti Mazda alkatrészeket és a gyártó által előírt minőségű folyadékokat használnak, ezáltal biztosítva gépkocsija megfelelő működését és tartósságát. A felhasznált eredeti Mazda alkatrészekre 12 hónap garanciát vállalunk kilométer-korlátozás nélkül.

Szakismeret és Mazda-specifikus berendezések
Márkaszervizünkben gépkocsija karbantartását és javítását minden esetben speciálisan képzett szerelők végzik, akik nem csak jól ismerik gépkocsiját, de rendelkeznek annak szakszerű karbantartásához és javításához szükséges diagnosztikai berendezésekkel és naprakész műszaki információkkal is.

Gondoskodás
Teljes körű karbantartás
Márkaszervizünkben az időszakos karbantartások során a motor tartós működéséhez szükséges folyadék és szűrőcseréken kívül gépkocsija teljes körű átvizsgálása is végrehajtásra kerül a Mazda előírásainak megfelelően. Az átvizsgálás során időben észlelhetők az esetleges meghibásodások vagy elhasználódott alkatrészek, és ezek szükség szerinti karbantartásával, javításával, vagy cseréjével biztosítható gépkocsija folyamatos jó műszaki állapota és biztonságos, gondtalan üzemeltetése, valamint megelőzhetők a nagyobb és költségesebb javítások.

Szervizakciók
A Mazda folyamatosan nyomon követi termékei minőségét és ez alapján végzi alkatrészei és modelljei továbbfejlesztését. A termékfejlesztések eredményeként a márkaszervizünkben elvégzett karbantartások során olyan ellenőrzéseket és megelőző javításokat, illetve software-frissítéseket is ingyenesen elvégeznek Önnek, amelyek csökkentik a meghibásodás lehetőségét és biztosítják gépkocsija zavartalan működését.

Mazda Europe Service - assistance szolgáltatás
A legjobban karbantartott autóknál is előfordulhat olyan váratlan probléma, vagy baleset, amely miatt nem tudja folytatni útját, vagy segítségre szorul. Ha gépkocsija karbantartásait rendszeresen Mazda márkaszervizünkben végezteti, akkor emiatt sem kell aggódnia. Az Ön számára ingyenes Mazda Europe Service (MES) assistance-szolgáltatásunk a karbantartást követő 12 hónapig Európa szinte minden országában rendelkezésére áll a nap 24 órájában és probléma esetén a segítéség csak egy telefonhívásnyira lesz Öntől.

Karbantartás-emlékeztetők
A Mazda központi karbantartás-nyilvántartásában (DSR) lévő adatok alapján automatikus értesítést küldünk Önnek, ha gépkocsija következő átvizsgálása esedékessé válik, így Ön mindig időben gondoskodhat gépkocsija megfelelő karbantartásáról és biztosíthatja, hogy MES assistance szolgáltatásunk folyamatosan a rendelkezésére álljon.

Tel: 305-3050 Fax: 305-3060
Budapest XV. kerület M3-as autópálya 12-es km szelvény bevezető szakasz
Mazda Auto Focus Kft.
 |