Digital Service Record DSR

Digitális Szervizigazolási Rendszer

A Mazda Digitális Szervizigazolási Rendszere egy olyan új elektronikus szervizkönyv, amely a hagyományos szervizkönyvet helyettesíti, melybe a jármű szervizlátogatását követően az igazolópecsétet ütik be. Minden új Mazda rendelkezik a Digitális Szervizigazolási Rendszerrel, ami azt jelenti, hogy Mazdája szervizelése során Ön kinyomtatva megkapja a szervizlátogatás igazolásának másolatát, ugyanakkor járműve szervizelési adatait a Mazda központi adatbázisában digitális formában tároljuk.

Ennek előnye, hogy a pontos és folyamatosan vezetett szervizlátogatási feljegyzések tökéletes biztonságban vannak, és mindig rendelkezésére állnak, illetve Mazdája szervizelése és ellenőrzése során automatikusan frissülnek. Ez segít megőrizni járműve értékét is, mellyel költséget takaríthat meg. Többé nem kell aggódnia a szervizkönyv elvesztése miatt. Ha pedig mégis elveszítené a kinyomtatott másolatot, bármikor rendelkezésére bocsátunk egy újat.

Ha úgy dönt, hogy eladja Mazdáját, a Digitális Szervizigazolási Rendszer segítségével növelheti járműve használtautó-értékét. Mivel az elektronikus szervizkönyv adatait semmilyen módon nem lehet illegálisan módosítani, ezért a használt Mazdát vásárlók biztosak lehetnek a Digitális Szervizigazolási Rendszer adatainak pontosságában.

Mely modellek rendelkeznek Digitális Szervizigazolási Rendszerrel, és kérhetek-e ilyet a járművem számára?

Minden 2006. július 1. után forgalomba helyezett Mazda modell alapértelmezett módon rendelkezik a Digitális Szervizigazolási Rendszerrel.

Ha Mazdáját 1998. október 1. és 2006. július 1. között helyezték forgalomba, és jelenleg nem rendelkezik Digitális Szervizigazolási Rendszerrel, akkor kérheti járműve szervizlátogatási előzményeinek felvételét a digitális rendszerbe. Nem kell mást tennie, mint a legközelebbi szervizlátogatás alkalmával megkérni Mazda kereskedőjét vagy hivatalos szervizét, hogy járműve adatait rögzítse a Digitális Szervizigazolási Rendszerben.

MyMazda alkalmazás

Ingyenes alkalmazásunk segítségével Ön hozzáférhet saját jármű- és ügyféladataihoz, és emlékeztetőt kap, amikor autója szervize esedékes.

Alkalmazás letöltése az iTunes-ról

Androidos alkalmazás letöltése

Tel: 305-3050 Fax: 305-3060
Budapest XV. kerület M3-as autópálya 12-es km szelvény bevezető szakasz
Mazda Auto Focus Kft.
 |