Assistance

MAZDA Europe Service
A Mazda Magyarországon is bevezeti a már régen várt egyedülálló assistance szolgáltatását, mely Európa szerte sok-sok elégedett vevőt szerzett a márkának már korábban is.

"Ami elromolhat, az egyszer el is romlik" tartja a régi bölcsesség.

A Mazda személy- és tehergépjárművei köztudottan a világ legmegbízhatóbb autói közé tartoznak, de sajnos a fenti mondás, igaz csak ritkán, az általunk gyártott járműveken is érvényt szerez magának. A mi célunk nem lehet más, minthogy az ilyenkor felmerülő kellemetlenségeket zökkenőmentesen, és a lehető leghamarabb megoldjuk.

Ezért vezettük be a Mazda Europe Service szolgáltatást, amely valamennyi, Magyarországon forgalomba helyezett, új és használt Mazda személy-, és kisteherautóra is igénybe vehető.

A Mazda Europe Service szolgáltatásai 12 hónapon át, vagy a következő esedékes éves karbantartásig (amelyik előbb bekövetkezik) érvényesek Európa szinte valamennyi országában, és segítségével könnyedén kikeveredhet a bajokból, legyen szó műszaki meghibásodásról, vagy balesetről. A Mazda Europe Service szolgáltatás évente meghosszabbítható (maximum 10 évig!), amennyiben autója éves karbantartását hivatalos Mazda márkaszervizben végezteti el. A szolgáltatások természetesen a gépjárműre vonatkoznak, így azok igénybe vehetők bármely jogosult gépkocsivezető, illetve annak utasai által is.

Állandó szolgáltatások
Segítségnyújtás:
Amennyiben műszaki meghibásodás, baleset, vagy más ok (kulcs elvesztése, defekt stb.) miatt az autó nem tudja folytatni útját, a MES minden esetben segítséget nyújtunk önnek, és ha lehet már a helyszínen elhárítja a felmerült problémát.

Vontatás:
Ha az autó helyszíni javítása nem lehetséges, a MES megszervezi, hogy a gépjárművet bevontassák a legközelebbi hivatalos Mazda márkaszervizbe.

A lakóhelytől több mint 50 km távolságra történő meghibásodás esetén

Költségtérítés:
A meghibásodás miatt felmerülő taxiköltséget vagy tömegközlekedési eszközre váltott menetjegyet, telefonköltséget és parkolási díjat számla alapján megtérítjük.

Bérautó:
Rendelkezésére bocsátunk egy bérautót és fedezzük annak bérleti költségét.

Továbbutazás:
Amennyiben az autó utasai úgy döntenek, hogy útjukat inkább repülővel vagy vonattal kívánják folytatni, a MES megszervezi és fizeti vasútjegyét (1. osztály) vagy repülőjegyét (turista osztály).

Szállás:
Ha az utazó szeretné megvárni, amíg megjavítják autóját és ezért szeretne a helyszínen megszállni, a MES gondoskodik szállodai elhelyezéséről és (max. 3 ill. 5 napig) téríti ennek költségét.

A megjavított gépkocsi elhozatala:
A Mazda Europe Service biztosít a tulajdonosnak, vagy az általa megnevezett személy részére egy vasútjegyet (1. osztály) vagy repülőjegyet (turista osztály), illetve kérésére megszervezi a gépkocsi hazaszállítását a tulajdonos lakhelyére.

Egyéb szolgáltatások
Alkatrész beszerzés:

Ha a gépjármű hibájának javításához szükséges alkatrész nem áll rendelkezésre, a Mazda Europe Service megszervezi a szükséges alkatrészek lehető leggyorsabb kiszállítását.

Hazaszállítás:
Amennyiben a gépkocsi külföldön hibásodott meg és 5 munkanapon belül nem javítható, a MES megszervezi annak hazaszállítását a tulajdonos lakóhelye szerinti legközelebbi Mazda márkaszervizbe.

Amit az utazónak mindehhez tennie kell:
Amennyiben gépkocsija műszaki meghibásodás, baleset, vagy egyéb ok következtében üzemképtelenné válik, haladéktalanul kapcsolatba kell lépnie a Mazda Europe Service segélyköz-pontjával.
A Mazda Europe Service segélyközpontja a nap 24 órájában, vasárnap és ünnepnapokon is elérhető.

Törvényes útmutatások/figyelmeztetések

Felelősség
A Mazda Auto Focus Kft. web-oldalán található, a teljesítményekre, méretekre, súlyra, üzemanyag felhasználásra, üzemeltetési költségekre, szállítási terjedelemre és külső megjelenésre vonatkozó adatok az utolsó aktualizálás időpontjában rendelkezésre álló információkon alapulnak, és nem jelentenek garanciákat. Fenntartjuk a módosítások és tévedések jogát.

A bemutatott ábrákon részben olyan extrák találhatók, amelyek nem képezik a gyári alapfelszereltséget, s amelyekért külön kell fizetni. A bemutatott színek eltérhetnek az eredeti színektől. A járművel kapcsolatos néhány opció csak bizonyos kombinációkban szerepel a kínálatban. A leírt járművek, a felszereltséggel kapcsolatos ismertetőjegyek és a szerviz-szolgáltatások kizárólag a magyar piacra korlátozódnak.

A web-oldalnak a lehető legnagyobb gonddal történt összeállítása és frissítése ellenére az Auto Focus Kft. semmilyen felelősséget nem vállal az Interneten közzétett ajánlatáért.

Magánszféra
Néhány szerviz-szolgáltatás alapján /prospektusküldés, ajánlatkérések, stb./ néha szükség van személyes adatokra, hogy a kért szolgáltatások vagy a kívánt levelezés biztosítható legyen. Ezen információkat, mint például név, cím, e-mail-cím és más hasonlók az Ön kívánságainak feldolgozása céljából az Auto Focus Kft. nyilvántartásában tárolja. Az Ön személyét érintő kérdések megválaszolása önkéntes!

Mindenkor az érvényes adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően történik az Auto Focus Kft. web-oldalán rögzített személyi adatok kezelése, mely adatok az Ön kiszolgálása, az információk elküldése, valamint szolgáltatásunk általános színvonalának emelése érdekében szerepelnek a nyilvántartásban.

Még abban az esetben is bármikor respektáljuk Önnek a kapcsolat megszüntetésére vonatkozó kívánságát, amennyiben a múltban Ön igényelte az Auto Focus Kft.-től a rendszeres kapcsolattartást. Ez esetben elegendő egy rövid értesítést küldeni! Kérjük, vegye figyelembe, hogy web-oldalaink tartalmazhatnak linkeket más ajánlattevők web-oldalaihoz is, amelyekre a mi felelősségünknek nem kell kiterjednie, - az Ön magánszférájának tiszteletben tartását is ideértve.

Tel: 305-3050 Fax: 305-3060
Budapest XV. kerület M3-as autópálya 12-es km szelvény bevezető szakasz
Mazda Auto Focus Kft.
 |